Vårt utbud

Fiske

Här på vår nya sportfiskeavdelning börjar det stora äventyret! Här kan du botanisera bland ett rikligt urval av fiskeprylar av hög kvalitet från leverantören Fladen Fishing vars ambition är att ge dig som sportfiskare upplevelser för livet. Och notera att här finns produkter för fiske i både insjö och till havs – i princip saknas ingenting.
Det sägs att vår Fladenmonter är den största utefter hela västkusten. Ett besök är alltså värt en ansenlig omväg.
Välkommen in till oss och det stora fiskeäventyret!

Blommor

Ett nytt, blomstrande koncept växer nu fram i Rotviksbro, då ROTAN bygger ut och mer än fördubblar sin affärsyta. I samband med expansionen, öppnar vi en ny, välkommen försäljning av blommor i sprakande färger med årstidens allra somrigaste dofter. Här möter du en lustgård att botanisera i. Ett hav av blommor, buketter, gröna växter och vackra krukor av lera, terrakotta och keramik.
Snittblommor i bundna buketter är ett enkelt och prisvärt sätt att uppmärksamma dina närmaste vänner. Och att överraska någon med en blomsterbukett är ett sant tecken på kärlek, omtanke och uppskattning. Ingen lämnas oberörd.
Med stordriftens alla fördelar i samverkan med den charm som bara en genuin lanthandel kan erbjuda, är vårt motto att verka för tradition, kvalitet och förnyelse.
Välkommen till en spirande blomsterhandel i sann företagsanda!

Mat

När det rör sig om mat, är våra kunders valfrihet en viktig del av vår dagliga verksamhet. Det handlar om en frihet att kunna göra de matinköp man önskar efter sitt eget individuella behov, sin ekonomi och personliga smak. Och då är det vår sak att hålla en hög och jämn kvalitet och samtidigt erbjuda ett brett utbud av tillräckligt många varor i olika prisnivåer. Ett sortiment som gör att alla typer av kunder kan hitta just sina favoriter på hyllan.
Vi erbjuder marknadsledande livsmedelsprodukter, men också varor på budgetnivå och givetvis ekologiska alternativ. Målet är att tillgodose allas behov.
Sortimentet består av vanliga livsmedel, fryst, färskt och alla typer av grönsaker. Självklart även färskt bröd, barnmat och djurfoder i alla varianter.
Välkommen att möta vår personal och låt dig väl smaka i vår matavdelning!

Inredning

Kläder

Husgeråd

Mattor

Underkläder

Säsong

Leksaker

Det finns en känsla av lekfullhet hos oss som jobbar på Rotan. Och nu är det dags att vi sätter fart på sommarens aktiviteter. Både inne och ute.
Det spritter ju lite i benen, även hos oss vuxna!
Vi vet att barns spontana lekar lockar fram både kreativitet och energi. Och det tycker vi är viktigt att utveckla. Därför är vår nya leksaksavdelning fylld av saker som roar och inspirerar barn i alla åldrar. Både tjejer och killar.
En gemensam nämnare för alla produkterna är prisvärd kvalitet som stämmer väl med Rotans profil. Och oavsett säsong, väder och vind, så kommer du att hitta något som fyller ett barn med glädje och entusiasm.
Vi tror att ett besök på Rotans leksaksavdelning kommer att hamna högt upp på barnens önskelista.
Välkommen in till en spännande upplevelse i lekfullhetens tecken!